#
#
     
     
::: Меню :::
- Головна - Пропозиція до співробітництва - Історія - Структура - Дослідне господарство - Тендери - Основні відомості - Фінансова звітність
Науково-дослідна робота
- Відділ селекції - Відділ технології - Лабораторія насінництва - Лабораторія захисту рослин - Лабораторія агромеліоративного моніторингу - Сектор маркетингових досліджень, інтелектуальної власності та економічного аналізу - Наукове співробітництво - Наукова бібліотека - Нагороди - Фотогалерея - Вакансії - Контакти - Зворотній зв'язок
тень

::: Чи знаєте Ви що ...

Рис є головним харчовим продуктом для більш ніж половини населення Землі.

Зелену цибулю з рисом Плов з кальмарів
Телятина з рисом і бананами Овочеве асорті
Суп гострий з картоплею і рисом Кололік
Сирне рагу з рисом Груші рішельє
Салат рисовий з м'ясом криля Запіканка з рису з помідорами
Салат рисовий з солодким перцем Суп рисовий з овочами
Рулет м'ясний з рисом та овочами Сирно-рисові котлети
Рис з білими грибами Салат рисовий з м'ясом
Рисова каша з горіхами Салат рибний по-шотландськи
Плов з нутом Салат "Паризький"

   Русский (РФ)  Рус    English (UK)  Eng

::: Культура – РИС

- Історія рисівництва - Рис в Україні - Екологічні аспекти - Бібліографія - Цікаво про рис - Рис на столі - Рецепти приготування

::: Новини

[12.04.2016]
EPIC INTERNATIONAL WORKSHOP on Modern Technologies of Rice Growing, Global Food and Environmental Safety
[25.08.2015]
«Новітні наукові розробки в галузі рисівництва та краплинного зрошення»
[28.01.2015]
РІЧНИЙ ПЛАН ЗАКУПІВЕЛЬ на 2015 рік Інституту рису Національної академії аграрних наук України
  всі новини
тень

::: Iнформацiя

- Новини - Фотогалерея

Логотип Интеграція

Rambler's Top100

Все права защищены: Институт Риса УААН
Created by Info-Region, LTD